LA CUP ULLDECONA I BARRIS ES PRESENTA A LES MUNICIPALS

En la passada assemblea la CUP d’Ulldecona i Barris vam decidir concórrer a les properes eleccions municipals que tindran lloc el proper 24 de maig del 2015. La decisió ha estat meditada i, finalment, hem decidit fer un pas endavant per a situar la participació ciutadana, la transparència, la lluita social, la defensa del territori i de la llengua i la identitat nacional al consistori del nostre poble. Ens hi posem amb vocació de treballar al costat de les faldudes i els falduts a un consistori que hi actua d’esquenes, ara i adés.

Pensem que cal de forma immediata emprendre processos de participació ciutadana en cadascuna de les decisions que impliquen a la vida política municipal fent especial incidència en els pressupostos participatius. Això no ha de ser una promesa electoral sinó que plantejarem mesures concretes per a endegar des del minut zero de la pròxima legislatura. Aquests i altres motors de transformació són rellevants per aconseguir un poble actiu, que es defense davant aquesta injusta conjuntura amb una de les poques armes que té a l’abast: l’ajuntament.

Per aquest motiu aprofitem per convidar-vos a la propera assemblea oberta que tindrà lloc el dia 27 de març a les 19:30 al Saló de Plens de l’ajuntament d’Ulldecona. Pot vindre qualsevol persona que es vulga implicar en fer d’aquest poble un poble més just, més sostenible i més participatiu. En aquesta assemblea oberta plantejarem la nostra línia política, ratificarem la llista electoral i presentarem el nostre codi ètic que és el primer compromís que volem adquirir amb Ulldecona. Només el poble salva al poble.

 

Cup Ulldecona i barris